Fototaart

Een unieke taart

De fototaart of logotaart is altijd een welkome gast op een feestje. U kunt immers een heerlijke taart versieren met een leuke afbeelding of een logo van een bedrijf.

Regelmatig ontvangen wij van onze klanten vragen over hoe u bij ons een fototaart kunt bestellen. Wij helpen u graag verder. Het is mogelijk om de fototaart op verschillende manier te bestellen.

U kunt kiezen uit 4 formaten: voor 12, 16, 20 of 25 personen. U heeft de keuze uit 3 verschillende taarten; slagroom, chocolade of chipolata.

Kiest u voor de slagroomtaart, dan heeft u ook nog de keuze uit 2 verschillende vullingen,namelijk banketbakkersroom met slagroom of alleen slagroom. Voor de decoratierand op een slagroomtaart kunt u kiezen uit amandelschaafsel, chocolade, hazelnootkrokant of gekleurde hagel. Uiteraard kunt u alle mogelijkheden bekijken in onze webshop.

1. U bestelt de fototaart in onze winkel en levert hier een foto of een digitaal bestand in.

In onze winkels vindt u een taartenboek. In het taartenboek kunt u ons volledige taartenassortiment bekijken. 

Vervolgens levert u de foto bij onze medewerker in. Als u een foto inlevert dan zullen wij zorg dragen voor het scannen hiervan. Na het maken van de taart krijgt u de foto weer van ons terug. Digitale bestanden kunt u mailen naar vanierselkantoor@meesterbakker.nl.

2. U bestelt de fototaart per email en haalt hem op in het door u gekozen filiaal.

De afbeelding die u op de taart geprint wilt hebben, kunt u digitaal als jpg aanleveren door deze te mailen naar vanierselkantoor@meesterbakker.nl o.v.v. naam, telefoonnummer, aantal personen, winkel en datum voor wanneer u de taart besteld. U kunt de taart vervolgens laten bezorgen of afhalen in de winkel.

3. U bestelt de fototaart via internet en komt deze afhalen in één van onze winkels

U kunt uw taart snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop

Wilt u de taarten bestellen en laten bezorgen?

Ook dit is mogelijk. Wij maken voor u één of meerdere heerlijke taarten en onze bezorger zorgt dat deze op het door u opgegeven adres op tijd bezorgd wordt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 013 – 468 59 45.

Meer informatie?

Mocht u nog vragen hebben over het bestellen en bezorgen van taarten dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 013 - 468 59 45