Duinenbrood

Lekker én gezond!

Duinenbrood is een unieke brood ‘familie’, met een 5 tal verschillende soorten. Elk brood heeft zijn heerlijke eigen volle smaak en is rijk aan ingrediënten. Sinds de bakkers dit brood hebben bedacht, is het al snel uitgegroeid tot één van de favorieten van Meesterbakker van Iersel. Duinenbrood is exclusief verkrijgbaar bij uw Meesterbakker

Duinen original

Het originele Duinenbrood is in de basis een meergranen brood. Hieraan zijn ondermeer zonnebloempitten en lijnzaad toegevoegd, wat heeft geleid tot een brood dat vol van smaak is. Een brood dat langer houdbaar is en ook nog eens lekker wordt gevonden door veel kinderen.

Duinen Vitaal

Gezond brood kan heel erg lekker zijn. Duinen Vitaal bewijst dat als geen ander. Dit brood zit boordevol voeding- en bouwstoffen. Bij Duinen Vitaal zijn daar nog eens extra bakvaste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Duinen Vitaal is met recht een heerlijk ´vitaminebommetje´.

Duinen DubbelDonker

Een meergranen brood met een robuust karakter. De geroosterde mout geeft dit brood haar kenmerkende donkere kruim. De rijke mix van granen en zaden geeft ook nog een hoger gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Een absolute aanrader voor iedere liefhebber van meergranen brood.

Duinen Volvezel

Duinen VolVezel is gemaakt op basis van 100% volkorenmeel, waar nog eens extra tarwevezels aan zijn toegevoegd. Duinen VolVezel bevat daarom maar liefst 35% meer voedingsvezels dan een regulier volkorenbrood! Vezels in je voeding geven een verzadigend gevoel waardoor je minder snel teveel eet. Geniet dagelijks van Duinen Volvezel!

Duinen stokbrood

Wegens groot succes van ons Duinenbrood hebben we nu ook een ovenheerlijk Duinen stokbrood. Een heerlijk krokant meergranen stokbrood dat rijkelijk gevuld is met de lekkerste pitten en zaden, zoals zonnebloempitten, lijnzaad, sesam en hazelnoten. Lekker bij de borrel, soep of lunch. De Duinen stokbroden worden dagelijks vers gebakken in alle winkels.

Zo maken wij Duinenbrood