Worstenbrood

Al ruim 60 jaar volgens geheim recept!

Al ruim 60 jaar gelden heeft oprichter Walter van Iersel zijn geheime worstenbrood recept gemaakt. Vanaf die tijd worden onze worstenbroodjes verkocht onder de naam Smickle worstenbrood. Nog steeds worden de worstenbroodjes volgens dit geheime recept gemaakt en gebakken. In de afgelopen jaren heeft de worstenbroodfamilie zich uitgebreid met verschillende variaties. Momenteel hebben we Smickle worstenbrood, mini worstenbrood en worstenbolletjes. Al ruim 60 jaar heeft ons worstenbrood dezelfde authentieke, ambachtelijke en herkenbare smaak. Lekker uit het vuistje voor ieder moment van de dag, koud of warm!

Het vlees dat wordt verwerkt in het worstenbrood van Meesterbakker van Iersel is heerlijk en eerlijk. Dat wil zeggen dat het afkomstig is van een goed gecertificeerd bedrijf waar alleen met de beste en verste kwaliteit vlees wordt gewerkt. Duurzaam vlees, vlees met een ster, wat inhoudt dat er dier- en milieu vriendelijk te werk is gegaan. Het vlees is met zorg bewerkt voordat de bakker het gaat gebruiken voor het worstenbrood. We proberen de schakel zo kort mogelijk te houden om u zeer vers worstenbrood te garanderen. Zo verwerken onze bakkers het vlees zelf in een daarvoor speciaal ingerichte gekoelde ruimte.

Waarschijnlijk denkt u bij worstenbrood alleen aan een lekker tussendoortje. Wij laten u zien dat u met worstenbrood eindeloos kunt variëren in de keuken. Bekijk hier het Worstenbrood Kooktips boekje. Heeft u een eigen smakelijk worstenbroodrecept, stuur het naar vaniersel@meesterbakker.nl