haal gratis in onze winkels
zomer magazine
MEER INFO
Desem Tripel Abdij met zelfgemaakte kruidenboter
Borrel brood
recept
2+1 gratis*
Proef de zomer
Kom eens naar onze
Tostifabriek
meer info
Heerlijke aardbeien
Ze zijn er weer
ons aardbeiengebak
Aardbeientaartje rond
Harde wener ‘koek’ bodem gevuld met banketbakkersroom, bedekt met verse aardbeien.
€ 6,95
Aardbeienschelp
Met aardbeien bavaroise en verse aardbeien.
€ 2,25
Aardbei sleetje
Met gele room en verse aardbeien.
€ 2,25
Zomerkoninkje
Een vrolijk mini gebakje!
€ 1,60

Desembrood

Gemaakt op traditionele wijze

Bij Meesterbakker Van Iersel zijn we trots op onze desembroden. Broden gemaakt van de beste ingrediënten en die alle rust krijgen die ze verdienen. Pas na 24 uur rusten, wordt het brood afgebakken in een speciale steenoven. Deze oven is bijzonder omdat de stenen vloer de temperatuur van 260 graden bereikt. Doordat het deeg direct op de hete stenen vloer gelegd wordt, ‘werkt’ het deeg snel en ontstaat er een heerlijke krokante korst die er door zijn grillige vorm ook nog eens prachtig uitziet. Bekijk ons filmpje

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!