Geboortegebak

Geboortegebak

Vier het nieuwe leven


Een jongen of meisje geboren? Laat dan eens geboortegebak bij de ouders bezorgen... Of neem dit heerlijke geboortegebak mee naar de babyshower, kraambezoek of het kraamfeest.

De geboorte van een kindje is een goede reden voor een traktatie. Meesterbakker Van Iersel maakt heerlijke geboorte-muffins. Genoeg voor al je kraamvisite, maar ook leuk om uit te delen op de peuterspeelzaal of op school als je grote broer of zus bent geworden! Onze geboorte-muffins kosten €1,75 per stuk.

In blijde verwachting... Dat wil je wel van de daken schreeuwen. Meesterbakker Van Iersel heeft geboorte petit fours, handzaam van formaat, met een royale vanillevulling. Leuk om het goede nieuws mee te vergezellen. Onze geboorte petit fours kosten €1,75 per stuk. Of wat dacht je van geboorte soesjes? Deze kosten €0,60 per stuk.

Wij maken ook geboortetaarten voor 16 of 25 personen. Of je kunt een fototaart laten maken met daarop een foto van de baby. Wij informeren je graag naar de mogelijkheden.


Gendertaart
Verras je familie en vrienden met een ‘gender’ taart. Aan de binnenkant is pas te zien of het een jongen of een meisje wordt. Ook kun je het voor jezelf als verrassing houden door de bekende envelop of echo naar ons op te sturen!

Recept: Lunch op een stokje

van je favoriete boterhammen


De uitdrukking ‘alle gekheid op een stokje’ krijgt wat ons betreft een nieuwe betekenis met dit recept. Want wat ziet dit er vrolijk uit. Eigenlijk kun je alle soorten vleeswaren, kaas, rauwkost of fruit afwisselen met vrolijke vormpjes brood. Succes gegarandeerd!
Lees verder
Lunch op een stokje