De leukste lunch

Voor mee naar school of werk


Een verse boterham met kaas of pindakaas in de brooddoos is natuurlijk lekker, maar op den duur is de verrassing daar wel vanaf... Met een beetje creativiteit en inspanning kun je elke dag een verrassende lunch meegeven of meenemen.

Ken je bijvoorbeeld de Bentobox? Een trend die is overgewaaid uit Japan. Het idee erachter is dat je de brooddoos op een leuke, originele manier vult. Met lekkere, gezonde etenswaren in leuke vormpjes. Kun je de gezichtjes van de kinderen voorstellen als ze hun brooddoos openen?

Een leuke en lekkere lunch begint met de juiste ingrediënten. Vers brood van de Meesterbakker, lekker beleg en vers fruit.

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën om lekkere ingrediënten om te toveren tot de leukste lunch. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.


 
Noten-eierkoek per 4
Eierkoeken met een heerlijke notenmelange.
€ 3,99
Rozijnenbollen per 6
Boordevol krenten en rozijnen.
€ 3,60
Volkoren sesam bolletje per 6
Zachte volkoren broodjes gedecoreerd met sesamzaad.
€ 2,80

Recept: Wentelteefjes cupcakes

van witte boterhammen


Wentelteefjes, je kent ze vast wel! Ze zijn heerlijk bij het ontbijtof lunch. In dit recept maken we ze ook. Maar dan in van die handige cupcakevormpjes. Dan heeft iedereen zijn eigen portie... of 2 natuurlijk! En je neemt zo ook makkelijk meer naar school of naar een picknick.
Lees verder
Wentelteefjes cupcakes

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!