Gezellig picknicken

Wat is het toch heerlijk ontspannend om met mooi weer eropuit te trekken met een goedgevulde picknickmand. Hoe je dat doet? Zorg voor een stevige tas of mand, een kleed en wat (onbreekbaar) servies. Nu nog een drankje en servetten en je bent al bijna klaar! Nog even langs de Meesterbakker voor verschillende soorten broodjes, stokbrood en wat lekkere snacks.

Picknicken kan overal. Thuis in de achtertuin of op het balkon, in het park of aan de rand van het zwembad. Het gaat er vooral om dat je lekker buiten bent mét een mand vol lekkers. Natuurlijk mogen broodjes daar niet bij ontbreken! Bij de Meesterbakker hebben we ruime keus aan broodjes voor de picknick. Maak je sandwiches, dan kun je je favoriete boterham beleggen. Maak je liever een broodje klaar, kies dan voor één van onze heerlijke bolletjes. Makkelijk om uit het vuistje te eten, maar ook gewoon erg lekker. De vraag is alleen nog: wat komt erop?

Een stokbrood mag eigenlijk ook niet ontbreken. Broodmes mee, smeerseltje erbij en klaar. Er zijn zoveel variaties mogelijk!
Rozijnenbrood, lekker met een beetje boter of een plakje kaas. Heb je er al eens aan gedacht om rozijnenbrood te beleggen met roomkaas en banaan? Een echte aanrader!
 
Lees verder
Rozijnenbrood met roomkaas en banaan

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!