Cake van de maand

Cake van de maand

Iedere maand een andere cake


Onze banketbakkers zijn fan van cake. Waarom? Omdat je er heerlijk mee op los kunt variëren. Het liefst zouden ze elke maand een nieuwe cake verzinnen… En omdat banketbakkers soms best een beetje eigenwijs kunnen zijn, laten we deze bakkers lekker hun gang gaan. Het resultaat? Elke maand een andere cake van de maand in onze winkels.
 

Januari: Skate4AIR cake

In januari is onze Skate4AIR cake de Cake van de maand. Inmiddels is het bij ons traditie om deze speciale cake in het begin van het jaar in onze winkels te hebben. Een deel van de opbrengst van deze cake doneren wij aan Stichting Skate4AIR. De Skate4AIR cake kost 3.95.
 

Stichting Skate4AIR

Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Onder leiding van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage schaatsten Skate4AIR deelnemers kilometers lang op de Oostenrijkse Weissensee of op het Runn meer in Zweden en laten zich hiervoor sponsoren. Ook een groep schaatsers uit Westland schaatste mee, waaronder Meesterbakker Arjan Roodenrijs.


 
Boerencake
Malse, ambachtelijke naturel cake.
€ 4,50

Recept: Spelt eierkoek met een frisse

zomerse rood fruit spread


Bij de Meesterbakker hebben we naast de naturel variant ook spelt eierkoeken. Beide hebben ze hun eigen smaak. Om deze lekkere en gezonde tussendoortjes om te toveren in een feestje, hebben we een recept voor een frisse rood fruit spread. Dat combineert heerlijk bij de nootachtige smaak van onze spelt eierkoeken.
Lees verder
Spelt eierkoek met rood fruit spread