Ons hele assortiment kerstvers op tafel
 

Nog even de laatste cadeautjes kopen, de kerstboom extra versieren en de tafel gezellig dekken. De Kerstdagen zijn erg gezellig maar meestal vragen de voorbereidingen veel van je tijd. En aangezien we dit jaar zo op moeten letten met boodschappen doen, is je planning extra belangrijk. Om je een handje te helpen om in ieder geval je Kerstbrood en -banket op tijd in huis te hebben (zonder iets te vergeten) hebben wij een handige Kerstbestellijst gemaakt. 

Kerstbestellijst
Op onze Kerstbestellijst hebben we alvast het grootste gedeelte van ons heerlijke Kerstassortiment op een rijtje gezet. Verder kun je de lijst aanvullen met andere producten die je nodig hebt. Je kunt de lijst ophalen in één van onze winkels vanaf zaterdag 12 december of je download een versie hier.

De uiterste inleverdatum van de Kerstbestellijst is zondag 20 december. Voor een juiste en snelle afhandeling worden alle bestellingen vooraf afgerekend.

Webshop
Je kunt je bestelling natuurlijk ook plaatsen via onze webshop. Hier vind je ons volledige assortiment. Vul op je gemak je winkelmandje, reken direct af en haal je bestelling op in de winkel van je keuze.

Let op: op Eerste en Tweede Kerstdag zijn onze winkels gesloten.