Meesterbakkers voor Skate4AIR

Skate4AIR cake bakken voor het goede doel.


Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Onder leiding van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage schaatsten Skate4AIR deelnemers kilometers lang op de Oostenrijkse Weissensee of op het Runn meer in Zweden en laten zich hiervoor sponsoren. 
 

Het schaatsevenement is voor 2021 afgelast. Onderzoek naar CF gaat onverminderd door.Om dit te steunen bakken wij ook dit jaar Skate4AIR cake om geld in te zamelen. 

Skate4AIR cake
Elk jaar bakken wij Skate4AIR cake, een winterse kruidencake die heerlijk smaakt én een bijdrage levert aan het goede doel. Meesterbakker van Iersel draagt 1 euro per verkochte cake af aan Skate4AIR en hiermee steunen wij onderzoek naar Cystic Fybrosis oftewel taaislijmziekte.
 
Sponsors
Meesterbakker van Iersel doneert 1 euro per verkochte cake aan skate4air. Dit komt mede door onze sponsors! Om er een paar te noemen: Zeelandia Bakkerijgrondstoffen – Zierikzee, Quadraat Drukwerk - Oud-Beijerland en W&R etiketten – Tilburg. Deze organisaties staan elk jaar weer voor ons klaar als we om een bijdrage vragen en dat waarderen wij ontzettend. Samen sterk voor SKATE4AIR!

 


Recept: Hartige lunchmuffins

met spek, ei en tomaatjes


Wat een verrassing om in je broodtrommel te vinden, deze lunchmuffins! Heb je nog brood van gisteren, dan maakt dat voor dit recept helemaal niets uit. Lekker hartig en makkelijk om te eten. Ook leuk voor de picknick!
Lees verder
Lunchmuffins met spek en ei