Proef de zomer

Proef de zomer

Zomerse broodjes 2+1 gratis!

We hebben een speciaal 'Proef de Zomer'-assortiment samengesteld. Deze producten herken je in de winkel aan de actiesticker '2+1 gratis'*. De aanbieding geldt per zakje. Dus neem je drie zakjes uit dit assortiment, dan krijg je één zakje gratis.
Je kunt kiezen uit 8 witte of 8 bruine puntjes, 6 meerkoren of 6 sesambroodjes, 6 rozijnenbollen of 4 eierkoeken naturel.

Wij wensen je een fijne en lekkere zomer toe!
 
*Het goedkoopste artikel is gratis. Deze aanbieding geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. De 'Proef de Zomer’-actie loopt van maandag 8 juli t/m zondag 1 september 2019. Deze aanbieding geldt alleen in onze 13 winkels en kan helaas niet verwerkt worden in onze webshop.
 
Rozijnenbollen per 6
Boordevol krenten en rozijnen.
€ 3,60
Volkoren sesam bolletje per 6
Zachte volkoren broodjes gedecoreerd met sesamzaad.
€ 2,80
Volkoren bolletje per 6
Zachte volkoren broodjes, lekker voor thuis of onderweg.
€ 2,25
Meerkoren broodjes per 6
Zachte, malse meergranenbroodjes.
€ 2,80

Recept: Meestertje geitenkaas

en gegrilde groenten


Meestertjes zijn krokante meergranenbroodjes vol met zuidvruchten, noten en pitten. De lichtzoete smaak van de zuidvruchten combineert uitstekend met de smaak van gegrilde groenten. Ook geitenkaas en noten zijn een beproefde sensatie. Dit recept heeft dus alles in huis voor een echt genietmomentje. In het zonnetje, aan de keukentafel of op kantoor. Even tijd voor eten, even tijd voor genieten.
Lees verder
Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten