Tosti Fabriek

Kom eens naar onze 

Tostifabriek


Woensdag 12 april 2017 hebben wij in winkelcentrum Wagnerplein in Tilburg de Tostifabriek geopend.

Wie in deze tijd ook maar een beetje hip is, eet een tosti. Bij de Tosti Fabriek vinden we het daarom de hoogste tijd om deze oude vertrouwde tosti van wit casinobrood met ham en kaas in een nieuw modern jasje te steken. Meer brood, meer beleg en vooral meer smaak.

Als Meesterbakker kunnen wij natuurlijk voor het beste brood zorgen. Voor het beleg en het bakken van de tosti's hebben we ons goed laten informeren en inspireren. Het begint natuurlijk allemaal met een goede basis. Daarom bakken onze broodbakkers een speciaal ontwikkeld tostibrood. Met desem maken zij Spelt-, Mais-, Wit- en DubbelDonkerbrood. Dit snijden we in onze winkel vers in van die lekkere dikke boterhammen. Daarna vragen we jou de hemd van het lijf. Want uit alle soorten kaas, toppers en extra’s kunnen wij maar slecht kiezen; daarom doe jij dat zelf! Stapel lekkers op lekkers en creëer zo je favoriete ontbijt, lunch of tussendoortje.

Doordat we alleen de beste ingrediënten gebruiken kan het eigenlijk niet fout gaan. Dus varieer er op los en verras jezelf. Nadat je tosti in onze speciale oven is geweest snijden we hem in 2 driehoeken. Natuurlijk zodat je nogmaals kan zien welk lekkers jij hebt gekozen. Maar vooral ook omdat je dan 3 punten hebt om op aan te vallen. Oja… en het dipt natuurlijk veel beter in een van die heerlijke dippers.

Of je je tosti nu bij ons wil opeten of mee wil nemen, we maken je verwenmoment graag compleet met bijvoorbeeld een kopje van onze heerlijke Redbeans koffie. Kom snel langs of informeer naar onze bestelmogelijkheden.

De Tostifabriek; jouw keus, jouw smaak! 


Wist je al dat op 11 november 2020 er ook een tostifabriek is geopend aan de Jan Heijnsstraat 14? 

 

Recept: Stoere tosti's

van stoer desembrood


Desembrood... Wist je dat je daar hele stoere tosti's van kunt maken? Bijvoorbeeld met kaas en salami. Of met mozzarella, pesto en rauwe ham. Kies je favoriete desembrood en lekker beleg en beleggen maar! Organiseer eens een tosti-lunch voor je vrienden!
Lees verder
Stoere tosti's van desembrood