TUINCONFETTI

De zomer vier je samen met de Meesterbakker


Tuin confetti zijn gemixte bloemzaadjes in vrolijk gekleurde rondjes van papier. Deze krijg je van ons bij besteding vanaf 7.50 en hiermee kun je een ander weer vrolijk maken.

Dat wordt een gezellige boel in de achtertuin of op het balkon. Eerst strooi je vrolijk gekleurde confetti uit en een poosje later kun je genieten van vrolijk gekleurde bloemen. Vanaf maandag 29 juni krijgt iedereen bij besteding van €7.50 euro of meer 1 zakje tuin confetti cadeau. Hierbij geldt: op=op!


Wat is tuin confetti?
Tuin confetti zijn gekleurde confetti rondjes van biologisch afbreekbaar papier met daarin zomerbloemenzaadjes. Deze confetti kan zowel in de tuin als in een pot op het balkon worden gestrooid. Natuurlijk kan het ook in de berm of op een ander stukje openbare grond.

Samen de zomer vieren. 
Je krijgt dus een zakje tuin confetti bij besteding van €7.50 of meer. Dit zakje kun je geven aan iemand die dit verdient. Bijvoorbeeld aan de buurvrouw die in deze gekke tijden wat vaker alleen thuiszit. Of aan ouders die tijdens het thuisonderwijs toch wat vaker op de kinderen hebben gepast. Of aan de juf op school. Er zit namelijk een speciaal label aan het zakje waar je een lieve boodschap op kan schrijven voor de persoon aan wie je de tuin confetti wil geven. Uiteraard mag je het zakje ook gewoon zelf houden!

Aardbeienschelp
Met aardbeien bavaroise, verse aardbeien en slagroom.
€ 2,25
Aardbeienvlaaitje
Een vlaaitje boordevol verse aardbeien.
€ 2,40
Zomerkoninkje
Een vrolijk mini gebakje!
€ 1,60
Aardbeien schnitt
Schnitt met aardbeienbavaroise, een laagje jam en lekkere aardbeien.
€ 8,50