Recente geschiedenis

In 2005 zijn wij toegetreden tot de Meesterbakkers, een samenwerkende groep ambachtelijke bakkers die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Daarom zijn in dat jaar ook de bedrijfsnaam en de huisstijl volledig vernieuwd. Ook de bakkerij zelf is in de voorbije jaren enorm gemoderniseerd en is onmiskenbaar een van de mooiste uit de gehele regio. De bakkerij voldoet aan alle gestelde eisen anno nu voor wat betreft de hygiëne en voedselveiligheid. Toonbeeld daarvan is onder andere de Smickle worstenbrood ruimte waar gekoeld geproduceerd wordt onder een eigen E.E.G. vlees erkenning.

De afgelopen jaren hebben zich gekenmerkt door een snelle groei van de organisatie en inmiddels is Meesterbakker van Iersel doorgegroeid met winkels in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot en Udenhout. De kwaliteit is echter als vanouds gebleven en het ambachtelijke karakter wordt in zowel de winkels als in de bakkerij nog steeds benadrukt.

Sinds 2010 is dochter, Mieke van Iersel in de voetsporen van de originele oprichters getreden en samen met Sjaak Bosch, haar zakelijke compagnon, gaan zij nu samen met de ruim 100 medewerkers de toekomst in met de ambitie door te blijven groeien in de regio Tilburg.