Duinenbrood

Dat de Meesterbakker bijzonder (s)maakt!

Een goed ontbijt voorziet je lichaam van alle vitale voedingsstoffen en energie. Duinenbrood zit boordevol goede voedingstoffen en voedingsvezels, daarom een goede start om te dag mee te beginnen.

Dagelijks werken we met hart en ziel in onze bakkerij. Aan ons assortiment, maar ook aan nieuwe recepturen. Op deze manier is een aantal jaar geleden ook het inmiddels zeer bekende Duinenbrood ontstaan.

Het op authentieke wijze gemaakte Duinenbrood is de perfecte basis voor het ontbijt. Het is niet alleen lekker, maar zit ook boordevol gezonde granen en zaden. De verschillende soorten geven bovendien voldoende keuze om voor iedereen een smakelijke en gezonde lunchtrommel te vullen.

Een brood vol smaak en rijk aan ingrediënten. In korte tijd is dit type brood uitgegroeid tot één van de favorieten van Meesterbakker van Iersel. En daar zijn we best trots op!. Inmiddels bestaat het assortiment Duinenbrood uit de volgende verschillende varianten.

Duinen original

Het originele Duinenbrood is in de basis een meergranenbrood. Hieraan zijn ondermeer zonnebloempitten, lijnzaad en sesam toegevoegd. Toevoegingen die hebben geleid tot een brood dat vol van smaak is. Een brood dat langer houdbaar is en door de verrassende smaak ook nog eens lekker wordt gevonden door veel kinderen

Duinen DubbelDonker

Een meergranenbrood met een robuust karakter. De geroosterde mout geeft dit brood haar kenmerkende donkere kruin. De rijke mix van granen en zaden geeft ook nog een hoger gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Een absolute aanrader voor iedere liefhebber van meergranenbrood.

Duinen Vitaal

Gezond brood kan heel erg lekker zijn. En Duinen Vitaal bewijst dat als geen ander. Dit brood zit boordevol voedings- en bouwstoffen. Bij Duinen Vitaal zijn daar nog eens extra bakvaste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Duinen Vitaal is met recht een heerlijk ´vitamine bommetje´

Duinen VolVezel

Duinen VolVezel wordt gemaakt op basis van 100% volkorenmeel, waaraan nog eens extra tarwevezels zijn toegevoegd. Het bevat maar liefst 35% meer voedingsvezels dan regulier volkorenbrood. Deze vezels hebben een gunstig effect op de spijsvertering.

Duinen gezond

Een speciaal meergranen brood wat rijkelijk gevuld is met granberry’s,rozijnen, zaden, vruchten en noten. Lekker als ontbijt, bij de koffie of als bewust tussendoortje. Laat u verrassen door de unieke smaak van het Duinen gezond!

Duinen stokbrood

Wegens groot succes van ons Duinenbrood hebben we nu ook een ovenheerlijk Duinen stokbrood. Een heerlijk krokant meergranen stokbrood dat rijkelijk gevuld is met de lekkerste pitten en zaden, zoals zonnebloempitten, lijnzaad, sesam en hazelnoten. Lekker bij de borrel, soep of lunch. De Duinen stokbroden worden dagelijks vers gebakken in alle winkels.