Vegetarische recepten
- Energieknabbels ontbijttaart
- Brood bonbons
- Broodtrifle
- Geitenkaas met mosterd
- Vega fiesta broodje
- Toast met vega scrambled eggs
- Rozijnenbrood met roomkaas en banaan
- Gele paprika soep
- Duinen stokbrood met Hüttenkäse
- Pizzaboterhammen
- Duinen Kaassneetjes
- Desem brood met manchego en vijgen
- Eierkoek traktatie
- Clubsandwich aubergine
- Guacemole op een dikke snee desem wit brood
- Borrel brood van desem tripel abdij
- Paasfondue
- Vegetarisch stoofpotje in een Italiaanse bol
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Energieknabbels vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Crostini met appel en kaneel
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
Vlees- en kiprecepten
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Brood hapjes
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Kinderwraps van brood
- Low carb broodjes met Hüttenkäse en rauwe ham
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse kruiden
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Broodje rosbief met Tzatziki
Visrecepten

Vegetarische recepten
Broodtrifle
Broodtrifle
Is het geen plaatje? Deze broodtrifle is heerlijk als dessert, maar kan ook prima als ontbijt! Zo wordt opstaan een feestje!
Ingrediënten - 4 pers.
- 250 gram mascarpone
- 8 sneden suikerbrood
- 125 milliliter slagroom
- 3 eetlepels suiker
- 200 gram rood zacht fruit
- 2 sinaasappels
- geraspte schil van 1/2 sinaasappel

4 pers.
Bereiding
Snijd het suikerbrood in blokjes en verdeel de helft van het brood in 4 glazen. Klop de mascarpone met de slagroom, suiker, het sap van 2 sinaasappels en geraspte sinaasappelschil luchtig en verdeel de helft over de 4 glazen. Leg hierop rood fruit. Herhaal voor een tweede laag. Hou wel wat mooie bessen achter voor de garnering. Zet de trifle in de koelkast.Bron: brood.net