Feestrecepten
- Verse kaneelbroodjes
- Paasbrood met Pasha
- Mini tosti's met truffelmayonaise
- Knoflookbrood met Kruiden
- Bouillabaisse met sterrentoastjes
- Monchou dessert
- Speculaastrifle met pepernoten
- Taaitaai misu
- Traktatie: kaasstengel giraffen
- Kruidnoten tiramisu
- Speculaas tiramisu
- Speculaas wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas muffins
- Speculaas tiramisu
- Chorizo broodrondjes
- Stoofperen smoothie
- Ovenschoteltje van kerststol
Vegetarische recepten
- Rucola pesto
- Bruschetta tomatensalsa
- Gegrilde groenten met tijm
- Spicy volkorenbrood
- Vegan volkorensandwich
- Kwarkboltaartje
- Brood met quinoasalade
- Italiaanse broodsalade
- Broodcroutons
- Energieknabbels ontbijttaart
- Brood bonbons
- Broodtrifle
- Geitenkaas met mosterd
- Vega fiesta broodje
- Toast met vega scrambled eggs
- Rozijnenbrood met roomkaas en banaan
- Gele paprika soep
- Duinen stokbrood met Hüttenkäse
- Pizzaboterhammen
- Duinen Kaassneetjes
- Desem brood met manchego en vijgen
- Eierkoek traktatie
- Clubsandwich aubergine
- Guacemole op een dikke snee desem wit brood
- Borrel brood van desem tripel abdij
- Paasfondue
- Vegetarisch stoofpotje in een Italiaanse bol
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Energieknabbels vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Crostini met appel en kaneel
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Wentelteefjes voor Valentijn
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- BBQ Knoflookbrood
- Versierde krentenbol
Vlees- en kiprecepten
- Sandwich gerookte kip
- Thaise salade met croutons
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Brood hapjes
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Kinderwraps van brood
- Low carb broodjes met Hüttenkäse en rauwe ham
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse kruiden
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Broodje rosbief met Tzatziki
- Kampioentjes met geitenkaas en bacon
- Kampioentje gerookte kip en rucola
- Duinen volvezel clubsandwich

Vegetarische recepten
Bruschetta tomatensalsa
Bruschetta tomatensalsa
Knapperig geroosterd broodje met tomatensalsa gemaakt van rijpe rode tomaten, verse basilicum en knoflook. Dat is de zomer op je bordje!
Ingrediënten - 4 pers.
1/2 stokbrood4 rijpe rode tomaten
2 tenen knoflook
1 handvol verse basilicum
peper en zout
olijfolie

4 pers.
Bereiding
Kerf een kruis aan de onderkant van de tomaten en leg ze een minuut in kokend heet water. Spoel ze daarna af met koud water. Laat heel even afkoelen en verwijder het velletje van de tomaten. Snijd ze doormidden, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Doe de stukjes tomaat in een kom en voeg een scheutje olijfolie toe.Hak de basilicum fijn met een teentje knoflook en schep dit door de tomatenblokjes. Maak op smaak met peper en zout. Dek de kom af en laat het een paar uur in de koelkast intrekken.
Verwarm de oven op 200 graden. Snij het stokbrood in 8 brede plakken en bestrijk deze aan beide kanten met een beetje olijfolie. Gril het brood op een bakplaat in de oven gedurende 8-10 minuten, keer de broodjes halverwege.
Wrijf de sneetjes brood aan de bovenkant in met een teentje knoflook. Schep de salsa op de broodjes, garneer met wat losse blaadjes basilicum en serveer ze direct.
De smaken trekken lekker in elkaar tijdens de rusttijd in de koelkast. Haal de salsa minimaal een half uur voor het serveren uit de koelkast, dan proef je de smaken beter en is het gerecht nog lekkerder.