Feestrecepten
- Verse kaneelbroodjes
- Paasbrood met Pasha
- Mini tosti's met truffelmayonaise
- Knoflookbrood met Kruiden
- Bouillabaisse met sterrentoastjes
- Monchou dessert
- Speculaastrifle met pepernoten
- Taaitaai misu
- Traktatie: kaasstengel giraffen
- Kruidnoten tiramisu
- Speculaas tiramisu
- Speculaas wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas muffins
- Speculaas tiramisu
- Chorizo broodrondjes
- Stoofperen smoothie
- Ovenschoteltje van kerststol
Vegetarische recepten
- Rucola pesto
- Bruschetta tomatensalsa
- Gegrilde groenten met tijm
- Spicy volkorenbrood
- Vegan volkorensandwich
- Kwarkboltaartje
- Brood met quinoasalade
- Italiaanse broodsalade
- Broodcroutons
- Energieknabbels ontbijttaart
- Brood bonbons
- Broodtrifle
- Geitenkaas met mosterd
- Vega fiesta broodje
- Toast met vega scrambled eggs
- Rozijnenbrood met roomkaas en banaan
- Gele paprika soep
- Duinen stokbrood met Hüttenkäse
- Pizzaboterhammen
- Duinen Kaassneetjes
- Desem brood met manchego en vijgen
- Eierkoek traktatie
- Clubsandwich aubergine
- Guacemole op een dikke snee desem wit brood
- Borrel brood van desem tripel abdij
- Paasfondue
- Vegetarisch stoofpotje in een Italiaanse bol
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Energieknabbels vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Crostini met appel en kaneel
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Wentelteefjes voor Valentijn
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- BBQ Knoflookbrood
- Versierde krentenbol
Vlees- en kiprecepten
- Sandwich gerookte kip
- Thaise salade met croutons
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Brood hapjes
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Kinderwraps van brood
- Low carb broodjes met Hüttenkäse en rauwe ham
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse kruiden
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Broodje rosbief met Tzatziki
- Kampioentjes met geitenkaas en bacon
- Kampioentje gerookte kip en rucola
- Duinen volvezel clubsandwich

Vegetarische recepten
Duinen Kaassneetjes
Duinen Kaassneetjes
Deze Duinenbrood Kaassneetjes gecombineerd met tomatenbouillon zijn een hartig opkikkertje voor tussendoor. Zo klaar en door Duinenbrood te gebruiken is het behalve lekker ook nog gezond en voedzaam.
Ingrediënten - 4 pers.
- 4 sneetjes Duinenbrood
- 2 eetlepels rode pesto of tomatenketchup
- 100 g geraspte belegen kaas
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 sjalotjes, gesnipperd
- 1/2 blik tomatenblokjes op sap (à 400 g)
- 250 ml bouillon (van tablet of bouillonpoeder)
- 2 stengels bleekselderij

4 pers.
Bereiding
Maak eerst de tomatenbouillon: verhit de olijfolie in een soeppan, fruit de sjalotjes en voeg de tomatenblokjes met sap en bouillon toe. Dit laat je 10 minuten zachtjes koken. Rooster intussen de sneetjes Duinenbrood licht. Bestrijk ze met de pesto of ketchup en bestrooi ze met de kaas. Snijd ze diagonaal in driehoekjes. Leg de kaassneetjes op een bakplaat en zet deze onder een ovengrill totdat de kaas licht gesmolten is. Schenk de tomatenbouillon in bekers en zet de stengels bleekselderij erin. Serveer met de kaassneetjes.TIP
Vervang de tomatenblokjes op sap door 2 vleestomaten in miniblokjes en voeg dan 300 ml bouillon en 1 eetlepel tomatenpuree toe.Bron: www.brood.net