Vegetarische recepten
- Energieknabbels ontbijttaart
- Brood bonbons
- Broodtrifle
- Geitenkaas met mosterd
- Vega fiesta broodje
- Toast met vega scrambled eggs
- Rozijnenbrood met roomkaas en banaan
- Gele paprika soep
- Duinen stokbrood met Hüttenkäse
- Pizzaboterhammen
- Duinen Kaassneetjes
- Desem brood met manchego en vijgen
- Eierkoek traktatie
- Clubsandwich aubergine
- Guacemole op een dikke snee desem wit brood
- Borrel brood van desem tripel abdij
- Paasfondue
- Vegetarisch stoofpotje in een Italiaanse bol
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Energieknabbels vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Crostini met appel en kaneel
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
Vlees- en kiprecepten
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Brood hapjes
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Kinderwraps van brood
- Low carb broodjes met Hüttenkäse en rauwe ham
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse kruiden
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Broodje rosbief met Tzatziki
Visrecepten

Visrecepten
Pittige tonijnsalade op een zacht puntje
Pittige tonijnsalade op een zacht puntje
Zachte broodjes gaan heel goed samen met zoete smaken. Zo is het voor veel mensen lastig om een wit zacht broodje met hagelslag te weerstaan. Maar ook dit licht pittige recept met tonijn is niet te versmaden. Blijft alleen de vraag… wit of bruin?
Ingrediënten - 2 pers.
- 2 zachte puntjes wit of bruin
- 1 blikje tonijn (op water, MSC)
- ½ limoen
- ¼ rode peper
- 3 augurken
- 1 el mayonaise
- 1 el Griekse yoghurt
- 1 tl mosterd
- ½ tl cayennepeper
- 1 tl kurkuma
- ½ tl komijn

2 pers.
Bereiding
Laat de tonijn uitlekken en doe in een schaaltje. Snij de rode peper en augurken fijn. Voeg toe aan de tonijn. Pers het sap van de ½ limoen uit boven de schaal en schep de mayonaise, Griekse yoghurt en mosterd erbij. Breng de tonijnsalade op smaak met cayennepeper, kurkuma en komijn. Schep goed door en serveer op een zacht puntje.Dit recept is ontwikkeld in samenwerking met Mind Your Feed.