Vegetarische recepten
- Brood bonbons
- Broodtrifle
- Geitenkaas met mosterd
- Vega fiesta broodje
- Toast met vega scrambled eggs
- Rozijnenbrood met roomkaas en banaan
- Gele paprika soep
- Duinen stokbrood met Hüttenkäse
- Pizzaboterhammen
- Duinen Kaassneetjes
- Desem brood met manchego en vijgen
- Eierkoek traktatie
- Clubsandwich aubergine
- Guacemole op een dikke snee desem wit brood
- Borrel brood van desem tripel abdij
- Paasfondue
- Vegetarisch stoofpotje in een Italiaanse bol
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Energieknabbels vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Crostini met appel en kaneel
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
Vlees- en kiprecepten
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Brood hapjes
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Kinderwraps van brood
- Low carb broodjes met Hüttenkäse en rauwe ham
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse kruiden
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Broodje rosbief met Tzatziki
Visrecepten

Visrecepten
Zalm hotdog met romige zuurkool
Zalm hotdog met romige zuurkool
Een warm tussendoortje of als onderdeel van de lunch. Dit broodje hotdog is anders dan anders. Gemaakt met in spek gewikkelde zalm in plaats van een worstje maar wel met de traditionele zuurkool.
Ingrediënten - 4 pers.
- 4 zachte broodjes
- 250 g Noorse zalmfilet
- 50 g geraspte belegen kaas
- 4 plakken ontbijtspek
- 150 g zuurkool
- 75 ml slagroom of kookroom
- 1 handje kiemgroenten voor garnering

4 pers.
Bereiding
Kook de zuurkool in de slagroom totdat de zuurkool lekker smeuïg en warm wordt. Snij nu 4 mooie repen van de zalm en rol deze in het spek. Bak de zalm in de koekenpan rondom goud bruin totdat de zalm gaar is. In een anti-aanbakpan hoef je geen olie toe te voegen, het spek is vettig genoeg. Snij het zachte broodje en bestrooi met de grootste helft van de geraspte kaas. Leg hierop de romige zuurkool en daarbovenop het in spek gewikkelde stuk zalm. Garneer met de overgebleven geraspte kaas en kiemgroenten.Bron: www.brood.net