Broodtrifle

Broodtrifle

Is het geen plaatje? Deze broodtrifle is heerlijk als dessert, maar kan ook prima als ontbijt! Zo wordt opstaan een feestje!

Ingrediënten - 4 pers.

  • 250 gram mascarpone
  • 8 sneden suikerbrood
  • 125 milliliter slagroom
  • 3 eetlepels suiker
  • 200 gram rood zacht fruit
  • 2 sinaasappels
  • geraspte schil van 1/2 sinaasappel
Broodtrifle
4 pers.
printprint

Bereiding

Snijd het suikerbrood in blokjes en verdeel de helft van het brood in 4 glazen. Klop de mascarpone met de slagroom, suiker, het sap van 2 sinaasappels en geraspte sinaasappelschil luchtig en verdeel de helft over de 4 glazen. Leg hierop rood fruit. Herhaal voor een tweede laag. Hou wel wat mooie bessen achter voor de garnering. Zet de trifle in de koelkast.

Bron: brood.net

Wat dacht je van deze recepten?