Polder Volkoren

Polder Volkoren

Bij Meesterbakker Van Iersel hebben we natuurlijk een ruim assortiment brood. We merken dat de vraag naar volkoren steeds meer toeneemt. Niet zo gek, want brood, en vooral volkorenbrood, is nou eenmaal lekker én gezond. Wij luisteren graag naar de wensen van onze klanten. Daarom bakken wij Polder Volkoren. Een meergranenbrood met 100% volkorenmeel.

Volkoren komt steeds meer onder de aandacht en dat is niet voor niets. Volkorenbrood is namelijk opgenomen in de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Dit omdat het eten van volkorenbrood een goede manier is om elke dag belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo adviseert het Voedingscentrum om iedere dag drie volkorenboterhammen te eten om zo voldoende voedingsvezels, ijzer, jodium en B-vitamines binnen te krijgen. Ook verkleint het eten van volkorenbrood het risico op hart- en vaatzieken, diabetes type 2 (suikerziekte) en darmkanker.

Voor ons Polder Volkoren gebruiken we 100% volkorenmeel. Naast volkorenmeel gebruiken we gerst, roggemeel, havervlokken, zonnebloempitten, lijnzaad en sesam om dit smakelijke en gezonde volkoren meergranenbrood voor u te bakken. Verder is het Polder Volkoren ook 100 % lactose vrij.

Benieuwd naar ons assortiment volkoren- en meergranenbroden? Kijk dan hier in onze webwinkel of vraag het onze winkelmedewer(st)ers.

< Terug naar het nieuws overzicht