Recepten van bekende foodblog.

Recepten van bekende foodblog.

Meesterbakker deelt recepten van bekende foodblog.

Reny Wildenberg van foodblog MindYourFeed.nl  heeft speciaal voor de Meesterbakker een aantal recepten ontwikkelt voor een lekkere lunch.

We hebben Reny van MindYourFeed gevraagd om recepten te maken bij een aantal producten uit onze bakkerij. Zo is er een recept tot stand gekomen voor een fruitspread die heerlijk combineert met onze spelteierkoek en een recept voor tonijnsalade die uitstekend smaakt op een vers, zacht broodje.

De samenwerking met foodblog MindYourFeed is niet nieuw voor ons, we deelden al eerder inspirerende recepten van Mind Your Feed.  Dat Wildenberg zelf haar brood bij de Meesterbakker haalt is natuurlijk een leuk detail.

Mind Your Feed (blog) gaat over lekker eten. De recepten bevatten veelal pure ingrediënten en zijn makkelijk te maken. Wildenberg deelt op haar blog recepten, tips en adviezen om bewust met je voeding en gezondheid om te gaan, zonder te vergeten te genieten van het leven en het goede eten.

Het uitgangspunt van MindYourFeed sluit heel goed aan bij wat wij als bakker belangrijk vinden. We delen onze passie mensen te helpen aan lekker eten met een goede balans tussen gezond en lekker.

De recepten die MindYourFeed.nl voor de Meesterbakker heeft ontwikkelt worden de komende weken in onze winkels uitgedeeld op flyers. Ook zijn ze hier te vinden op de website.

< Terug naar het nieuws overzicht